Saturday 30 October 2010

Interviu cu Ewald Frank | Kinshasa | August 2010

Dragi fraţi şi surori în Domnul, ca şi dăţile trecute, este încă o dată un mare privilegiu pentru mine de a avea ca invitat în această emisiune, un bărbat trimis cu adevărat de Dumnezeu. Citim în Biblie că: “A venit un om trimis de Dumnezeu; numele lui era Ioan”; şi cel pe care-l trimite Dumnezeu are cu adevărat pe „Aşa vorbeşte Domnul”, şi el vesteşte cu adevărat Cuvântul lui Dumnezeu. Avem privilegiul să-l avem în această emisiune pe iubitul nostru frate Frank care a vizitat de curând ţara noastră, şi noi ştim că el poartă o însărcinare pe care Domnul, personal i-a dat-o. Nu este o sarcină uşoară; şi fizic şi duhovniceşte vorbind,  este o sarcină foarte grea.
Profităm de această ocazie şi îi vom pune câteva întrebări, pentru că noi suntem poporul care aşteaptă revenirea Domnului şi avem nevoie să primim răspunsuri direct din Cuvântul Domnului, pentru a şti cum să ne pregătim pentru ca acea zi, a revenirii Domnului, să nu ne surprindă; aşa cum spune Biblia, revenirea Domnului va fi ca a unui hoţ, noaptea. Dar noi suntem copii ai luminii şi Dumnezeu, într-un fel sau altul, ne-a trimis Cuvântul Său.
Reporter: Iubit frate Frank, vreau să vă adresez prima întrebare: Conform planului de mântuire al Dumnezeului Atotputernic, ştim, ca şi toţi adevăraţii credincioşi, că suntem la sfârşitul timpului de sfârşit şi că Domnul este pe cale să-Şi desăvârşească lucrarea Sa. În lumina Cuvântului profetic şi având în vedere ce se întâmplă în toată lumea, cum Îşi va desăvârşi Domnul lucrarea Sa, şi cum se va pregăti Mireasa Sa pentru a fi gata, având în vedere repeziciunea cu care se derulează toate lucrurile?
Fratele Frank: Înainte de toate aş vrea să vă salut pe toţi în scumpul Nume al Domnului nostru Isus Hristos. Este un mare privilegiu pentru mine de a fi astăzi aici, ca să împărtăşesc cu voi Cuvântul scump al lui Dumnezeu. [...]


Citeste interviul..  ---> Download [doc]


©Wild-Voice 2010


No comments:

Post a Comment

Leave A Comment »




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


FOLLOW US

Follow us by:


::: Wild-Voice.Blogspot.com :::



Copyright © Wild-Voice 2019 .All rights reserved




Creative Commons License