Wednesday 8 July 2015

Preotii fac spectacole de stand-up comedy | Discursul unui fariseu, viral pe internet

Discursul unui preot din Sibiu, viral pe internet. Ce înseamnă ca soția să se supună soțului?


<< Constantin Necula, un preot din Sibiu, a cucerit internetul cu discursurile sale moderne, care seamănă cu un spectacol de stand-up comedy.
Cel mai recent discurs al său, despre viața în cuplu, a devenit viral.

„Cred că a te supune soțului nu înseamnă a-i mirosi ciorapii murdari și nici a-i admite toate mojiciile. Dacă cel mai bun prieten este cel care te apără pe tine de tine însuți, înseamnă că cea mai bună soție este cea care te apără pe tine de tine însuți”, a spus preotul, citat de Aradon.ro. 

„A te supune soțului nu înseamnă că dacă el vine beat acasă și îți vomită în bucătărie, tu ești obligată de fiecare dată să spui <> Nu. Îl pui pe tâmpit să spele pe jos”, a adăugat preotul, stârnind un val de râsete.>>


Lasand la o parte treaba cu prezentarea de stil stand-up comedy observam ca acest preot este un fariseu, un fatarnic si un mincinos care isi permite sa treaca peste cuvintele scrise in Biblie referitor la tema abordata de acest individ. In Biblie gasim scris urmatoarele:
Nevestelor, fiţi supuse bărbaţilor voştri ca Domnului; căci bărbatul este capul nevestei, după cum şi Hristos este capul Bisericii, El, mântuitorul trupului. Şi după cum Biserica este supusă lui Hristos, tot aşa şi nevestele să fie supuse bărbaţilor lor IN TOATE LUCRURILE. " (Efeseni 5:22-24)

Deci Scriptura spune ca femeia sa asculte de barbat in toate lucrurile. Odata ce te-ai casatorit cu el ai obligatia sa-l accepti asa cum este, sa-l accepti ca si cap al familiei si sa fii supusa acestuia in toate lucrurile. Dumnezeu spune ca a facut un ajutor potrivit pentru barbat. Daca sotia nu se intelege cu barbatul si nu este armonie si randuiala divina atunci inseamna ca cei doi nu sunt potriviti unul pentru celalalt iar ea sau el nu e un ajutor potrivit pentrul celalalt. A te supune sotului inseamna sa-l suporti si cand vine beat acasa si vomita. Daca nu poate avea loc aceasta supunere atunci acea casatorie nu este corecta si trebuie aplicat cuvintele scrise cu privire la aceste lucruri ( cand o femeie se poate desparti de barbat, cand un barbat poate sa-si lase sotia etc ).


No comments:

Post a Comment

Leave A Comment »




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


FOLLOW US

Follow us by:


::: Wild-Voice.Blogspot.com :::



Copyright © Wild-Voice 2019 .All rights reserved




Creative Commons License