Thursday 5 May 2011

Calea gresita spre iertare

Un post de radio crestin ofera spovedanie electronica

Spovedanie «on-line» - de acum este posibil si un asemenea lucru. Postul de radio crestin «Premier Christian Radio» din Londra prezinta un sit pe Internet prin care navigatorul are posibilitatea sa-si marturiseasca pacatele, sa se pocaiasca si sa experimenteze iertarea lui Dumnezeu.

Conform informatiilor, este primul post de radio care dispune de un scaun virtual de spovedanie. La adresa «www. theconfessor.co.uk» sunt oferite doua optiuni - ori se contacteaza prin Internet un consilier real, ori se intra intr-o camera virtuala in care navigatorul isi marturiseste pacatele. Nimic nu se arhiveaza, se garanteaza pastrarea secretului, afirma Peter Kerridge, directorul postului de radio. Pe fundalul paginii apare un cer albastru si niste versete biblice despre harul si iertarea lui Dumnezeu.

«Premier Christian Radio» are in prezent 200.000 de ascultatori.

(P.-D. NR.4/2000)

Scaunul spovedaniei a ingreunat mereu inaintarea oamenilor pe calea lui Dumnezeu. Poti sta pe acel scaun sa-ti marturisesti pacatele dar ele nu vor fi iertate niciodata. De ce? Deoarece nu exista o relatie personala cu Isus Cristos. Doar cand recunosti acest lucru, cand te simti atras de Isus prin harul lui Dumnezeu, cand iti marturisesti pacatele inaintea Lui si te pocaiesti, ai siguranta iertarii si mantuirea sufletului.

In ciuda faptului ca sprijinul acordat prin consiliere poate fi foarte important, Biblia nu ne invata nimic despre un scaun pentru spovedanie sau o persoana careia sa-i marturisim si sa ne ierte pacatele. Dumnezeu ne-a oferit prin Fiul Sau calea cea mai buna si directa pentru a primi iertarea pacatelor. Isus Cristos este singurul mijlocitor intre Dumnezeu si oameni, prin care putem avea o relatie personala cu Tatal: «Caci este un singur Dumnezeu, si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni: Omul Isus Cristos, care S-a dat pe Sine insusi, ca pret de rascumparare pentru toti: faptul acesta trebuia adeverit la vremea cuvenita» (1 Tim. 2,5-6). De ce sa ocolim, daca exista o cale directa spre iertarea pacatelor? Lucrarea ispasitoare a lui Isus Cristos pe cruce este perfecta si suficienta. Lucrarea Sa este atat de perfecta incat omul, care Il primeste pe Isus ca Mantuitor personal, nu primeste «doar» iertare, ci va fi considerat neprihanit pentru totdeauna. In Romani 3,24 este scris: «Si sunt socotiti neprihaniti, fara plata, prin harul Sau, prin rascumpararea, care este in Cristos Isus» (vezi si Rom. 5,1; 2 Cor. 5,19; Efes. 2,8-9). Fiecare om poate veni mereu cu pacatele sale direct la Isus, si trebuie doar sa se roage in Numele Sau. Nu mai avem nevoie de jertfe ca si in Vechiul Testament, nici de scaunul spovedaniei si nici de exercitii obligatorii pentru spovedanie. Eliberarea minunata trebuie propovaduita oamenilor prin Cuvantul lui Dumnezeu: «Daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept, ca sa ne ierte pacatele si sa ne curateasca de orice nelegiuire» (1 Ioan 1,9).


cercetatiscripturile.intercer.net




No comments:

Post a Comment

Leave A Comment »




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


FOLLOW US

Follow us by:


::: Wild-Voice.Blogspot.com :::



Copyright © Wild-Voice 2019 .All rights reserved




Creative Commons License