Thursday 11 June 2009

Cand o jertfa nu e de ajuns.. [ Partea I ]


" Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica."[Ioan 3:16]Dumnezeu si-a aratat dragostea Sa desavarsita fata de poporul Sau. El a dat pe singurul Sau Fiu ca pret de rascumparare pentru noi.. ca noi sa avem acces liber in locul preasfant,.. ca noi sa putem fi mantuiti.
Da. Dumnezeu a facut-o si pe asta.
Tu.. ce ai facut pentru El? Tu cum ti-ai aratat dragostea ta fata de El? Il iubesti tu pe El? Ai lasat tu totul pentru El? Ai suferit tu pentru El?
[Necunoscute si minunate sunt caile Lui.]
Poate ai facut intradevar ceva pentru El; poate ai lasat multe pentru El; poate ai suferit mult pentru El. Intrebarea e... a meritat? S-a meritat?
Poate ai fost ocarat din cauza Lui, poate ai fost dispretuit pentru Numele Lui sau poate Dumnezeu te-a trecut prin incercari grele..poate ai pierdut pe cineva drag "din cauza Lui". Si totusi... a meritat? Pai sa vedem.
Un lucru e cert: " Toate lucrurile lucrează împreună spre binele celorce iubesc pe Dumnezeu, şi anume, spre binele celorce sînt chemaţi după planul Său" si totul se intampla cu un scop anume..["Toate isi au vremea lor, si fiecare lucru desupt ceruri isi are ceasul lui"- Eclesiastul 3:1] ... chiar daca nu intodeauna cunoastem acel scop. Iov a fost trecut prin grele incercari de asemenea. Dumnezeu a ingaduit astfel de lucruri ca sa "dovedeasca" neprihanirea lui Iov, ca sa-l faca de rusine pe Satan. Dumnezeu l-a laudat pe Iov. Dumnezeu te lauda si pe tinein fata celui rau. Dumnezeu are incredere in tine. Tu cum poti sa-I rasplatesti? Bibilia ne spune ca pentru Iov a meritat; a meriat sa sufere pentru Dumnezeu, pentru credinta adevarata si neclintita. El a fost binecuvantat cu mult mai multe binecuvantari decat primise pana atunci [Iov 42:12-17]. Chiar daca i-au murit fii, slujitori, si-a pierdut averea... Iov a iesit in castig:). Dumnezeu permite o nenorocire pentru ca apoi sa te poata binecuvanta inzecit sau pentru ca tu sa te intorci la El si sa lasi in urma tot ce te despartea pana atunci de El, de mantuire....... [by Florin Cojan] [Copyright © 2009 Silver Sentinel . All rights reserved. Any abuse will be reported]




[ citeste partea II >> aici << ]


[ citeste partea a III-a >>aici<< ]


[ citeste partea a IV-a >>aici<< ]

No comments:

Post a Comment

Leave A Comment »




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


FOLLOW US

Follow us by:


::: Wild-Voice.Blogspot.com :::



Copyright © Wild-Voice 2019 .All rights reserved




Creative Commons License