Tuesday 10 May 2011

Oameni pe placul lui Dumnezeu [ Devotion ]

De aceea,  sa ne dam toate silintele sa-I fim  placuti. - 2 Corinteni 5:9

Un stralucit tanar pianist dadea pentru prima data un concert in public. Publicul statea fermecat in timp ce muzica curgea din degetele lui. Oamenii nu-si puteau lua ochii de la acest tanar virtuoz. Dupa ce sunetul ultimei note a incetat sa se mai auda, publicul a izbucnit in aplauze. Toti s-au ridicat - cu exceptia unui om mai varstnic care sedea in randul din fata. Pianistul a coborat de pe scena descurajat. Directorul de scena i-a laudat performanta dar tanarul a spus: " N-am cantat bine, a fost un esec ". Directorul a raspuns: " Priveste, toti sunt in picioare cu exceptia unui batran ! " " Da, a raspuns tanarul mahnit, dar batranul acela este profesorul meu. "

Avem noi aceeasi dorinta sa beneficiem de aprobarea lui Dumnezeu asa cum pianistul acela a dorit sa fie laudat de profesorul lui ? Zambetul aprobator al Domnului este de fapt ceea ce conteaza. Dar oare in ce isi gaseste inima Lui placere ? In primul rand este credinta ( Evrei 11:6 ). Apoi, sunt doua jertfe speciale: " jertfa laudei " si jertfa de a ne aduce aminte de " binefacere si darnicie " ( Evrei 13:15,16 ). Lui Dumnezeu jertfe ca acestea Ii plac.

Haideti sa ne propunem ca, ori de cate ori incepem o zi noua, sa fim pe placul Tatalui nostru ceresc cum a fost si Isus ( Ioan 8:29 ). Indiferent ca lucram sub privirile oamenilor sau neobservati in culise, atunci cand ne facem datoria cu credinta, cu sarguinta, cu multumire si cu bagare de seama, Dumnezeu este multumit. Dar un lucru si mai minunat este faptul ca El ne ajuta si lucreaza " in noi ce-I este placut prin Isus Hristos " ( Evrei 13:21 ).

Dennis De Haan

Traieste-ti viata-naintea Domnului tau,
Inalta-te spre locul cel nobil si sfant;
Priveste tinta spre slava tronului Sau
Si vei castiga al aprobarii Cuvant. - Rae


Cand faci ce-ti place, oare Isi gaseste si Dumnezeu placerea in ceea ce faci ?

No comments:

Post a Comment

Leave A Comment »




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


FOLLOW US

Follow us by:


::: Wild-Voice.Blogspot.com :::



Copyright © Wild-Voice 2019 .All rights reserved




Creative Commons License