Thursday 12 August 2010

Drept la replica? Biserica Ortodoxa se apara..[ external source ]

BOR reacţionează la articolul publicat de REALITATEA.NET, "Biserica Ortodoxă, o afacere scăpată de sub controlul statului", şi spune că veniturile obţinute nu sunt folosite pentru îmbogăţirea cuiva, ci pentru susţinerea instituţiilor bisericeşti, iar acest fapt nu trebuie invidiat.

Ca răspuns la articolul apărut pe site-ul REALITATEA.NET, "Biserica Ortodoxă, o afacere scăpată de sub controlul statului", biroul de presă al Patriarhiei Române cere un drept la replică.

Dreptul la replică vine în urma publicării articolului "Biserica Ortodoxă, o afacere scăpată de sub controlul statului" în care se arată că prin conturile bisericii circulă anual zeci de milione de lei bani care nu sunt impozitaţi de stat.

"Banii provin de la enoriaşii plătitori de taxe şi impozite, dar şi din activităţile economice gestionate de feţele bisericeşti din întrega ţară. În ''grădina Domnului'' se desfăşoară o varietate de activităţi economice, de la fabrici de lumănări la cabinete medicale, fabrici de cherestea sau hoteluri. Biserica Ortodoxă Română nu neagă veniturile realizate însă menţionează că acestea sunt reinvestite în acte caritabile sau în modernizarea şi dezvoltarea instituţiei", se arată în articolul publicat de REALITATEA.NET.  

> Citeste tot articolul <       


Citeste si : Biserica Ortodoxă, o afacere scăpată de sub controlul statului


 

No comments:

Post a Comment

Leave A Comment »




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


FOLLOW US

Follow us by:


::: Wild-Voice.Blogspot.com :::



Copyright © Wild-Voice 2019 .All rights reserved




Creative Commons License