Wednesday 1 June 2011

Obstacolele te ajuta sa urci



" Voi negresit, v-ati gandit sa-mi face-ti rau; dar Dumnezeu a schimbat raul in bine, ... sa scape viata unui popor in mare numar." - Genesa 50:20

Warren Wiersbe, relateaza o povestire despre un baietas care isi conducea surioara mai mica pe o carare abrupta de munte. Urcusul era greu, pentru ca erau multe stanci in cale. In final, fetita exasperata de urcusul greu,  i-a spus fratelui ei: " Aceasta nu-i o carare. Este toata numai stanci si bolovani ". " Sigur, a spus el, dar bolovanii sunt obstacole care te ajuta sa urci ".

Daca cineva a avut de trecut obstacole, atunci acela a fost Iosif. Fratii lui il urau. A fost vandut ca sclav. A fost acuzat pe nedrept si aruncat intr-o inchisoare egipteana. Cu toate acestea a continuat sa se increada in Domnul si sa umble prin credinta. In loc sa-l faca sa se poticneasca, greutatile au fost pentru el doar noi pasi in slujirea Domnului.

Si altii din Biblie au aratat aceeasi atitudine increzatoare: Avraam, Moise, Samuel, Ghedeon, si chiar Isus Hristos. Pentru fiecare din ei, felul in care au implinit voia lui Dumnezeu a  fost marcat de impotrivire, greutati si dificultati. Dar ei n-au lasat ca aceasta sa-l opreasca din cale.

Care este situatia ta ? Ai obstacole in cale ? Ai stanci in drumul tau ? Doresti sa abandonezi ? Intoarce-te spre Domnul pentru a primi putere, harul Sau si calauzirea care vine numai de la El. Ia-ti privirea de la dificultati si atintesteti-o asupra scopului, pregatindu-te pentru a fi folosit de Domnul mai mult. Dumnezeu nu a promis sa indeparteze toate stancile din calea ta, dar El a promis ca te va ajuta la fiecare pas al cararii tale.
Nu uita: " obstacolele te ajuta in urcare ".
Dave Egner

El n-a promis drum larg si usor
Sa poti umbla fara ajutor
Si nici pe drum ca nu vor fi stanci
Ca n-ai sa treci prin ape adanci.  - Smith


Dumnezeu poate transforma obstacolele in oportunitati.

No comments:

Post a Comment

Leave A Comment »




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


FOLLOW US

Follow us by:


::: Wild-Voice.Blogspot.com :::



Copyright © Wild-Voice 2019 .All rights reserved




Creative Commons License