Thursday 5 November 2009

C. Ronaldo sub efectul practicilor voodo?

> EFECTUL<

{Complicaţiile la accidentarea suferită la glezna dreaptă de mijlocaşul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, l-ar putea ţine departe de teren pe portughez o lună în plus faţă de perioada estimată iniţial, a anunţat, joi, cotidianul Marca. Clubul madrilen a declarat, miercuri, că nu a existat nicio ameliorare a leziunii jucătorului lusitan, ce va fi consultat fostul său chirurg, olandezul Niek van Dyjk, care l-a operat pe Ronaldo în 2008.

Real nu a făcut nicio declaraţie oficială cu privire la durata de indisponibilitate a jucătorului care a fost achiziţionat în această vară, pentru 94 milioane de euro, de la Manchester United. Cotidianul Marca, fără să precizeze sursa, a anunţat însă că dacă mijlocaşul portughez va suferi o nouă operaţie, atunci perioada de indisponibilitate ar putea fi de mai multe luni.

Cristiano Ronaldo, care s-a accidentat la glezna dreaptă în meciul jucat de Real Madrid împotriva echipei Olympique Marseille, la 30 septembrie, şi a suferit o recidivă, la 10 octombrie, în timp ce evolua pentru naţionala Portugaliei, ar fi trebuit iniţial să fie absent pentru o perioadă de trei până la patru săptămâni.

Aceste complicaţii l-ar putea impiedica pe Ronaldo să evolueze în meciurile pe care naţionala Portugaliei le va disputa cu Bosnia, la 14 noiembrie (Lisabona) şi la 18 septembrie (Zenica), în barajul pentru calificarela la turneul final al CM-2010.

După ce starul madrilenilor a devenit indisponibil, un bărbat care se pretinde practicant de vrăjitorie a dezvăluit că o fostă iubită de-a portughezului l-a plătit pentru a-i face probleme lui Ronaldo. Aşa-zisul vrăjitor spune că a apelat la voodoo pentru a-i distruge carierea "galacticului", acesta fiind motivul pentru care atacantul s-a accidentat.

"Am fost angajat de cineva important să-l scot definitiv din fotbal pe Ronaldo. Este vorba de o fosta prietenă care provine dintr-o familie cu mulţi bani. 30.000 de euro este suma pe care o voi primi. Jumătate am luat-o acum şi jumătate o voi primi dupa ce îmi fac treaba. Acea persoană m-a sunat ca să mă felicite după ce Ronaldo s-a accidentat în meciul cu Marseille

Ronaldo va fi mult timp accidentat. Va avea parte de accidentări mici, dar care îl vor ţine mult timp fără să poată juca. Una din astea îl vor opri din joc cel puţin 5 luni. Însă, dacă i se întâmpla ceva, nu este vina mea. Acea persoana mi-a spus că vrea să-l vadă afară din fotbal", e mărturia şocantă a "vrăjitorului" Pepe.- -sursa : prosport.ro}

>CAUZA<

{Atacantul portughez Cristiano Ronaldo ar fi in centrul unui "razboi al vrajitorilor", dupa ce un "magician" spaniol sustine ca a fost angajat pentru a-i "ruina" cariera, anunta, miercuri, mai multe publicatii portugheze, citate de AFP. Potrivit publicatiilor 24 Horas si Correio da Manha, un vrajitor spaniol, numit Pepe, a fost angajat in urma cu doua saptamani de o "femeie straina, bogata si tradata" pentru a "pune capat carierei lui Ronaldo", cunoscut pentru numeroasele cuceriri in randul sexului frumos. Vrajitorul, fotografiat avand in mana o papusa din ceara neagra cu fotografia si numele jucatorului, isi asuma accidentarea lui Ronaldo, victima a unei entorse la glezna dreapta la meciul cu Olympique Marseille, in urma cu o saptamana, la un meci din Liga Campionilor. Refuzand sa dea numele persoanei care l-a angajat, Pepe a declarat, pentru Correio da Manha, ca a primit deja 15.000 de euro pentru serviciile sale. "Ea m-a angajat pentru a pune capat carierei lui Cristiano Ronaldo, am facut-o. Este pur si simplu ceva de lucru, nu am nimic persoanl cu el, dar voi merge pana la capat", a adaugat Pepe. Conform 24 Horas, dupa dezvaluirile vrajitorului spaniol, un alt "magician", Fernando Nogueira, cunoscut in Portugalia drept "Vrajitorul din Fafe", a fost contactat, marti, de un "apropiat al lui Ronaldo" pentru a "contracara magia neagra a acestui pretins vrajitor spaniol". Afirmand ca are indoieli in privinta capacitatilor rivalului sau, "Vrajitorul din Fafe" a anuntat ca "a aprins lumanari, langa o fotografie a lui Ronaldo, pentru a pune capat la ceea ce este pe cale sa se faca, daca este adevarat". Incepand de luni, Cristiano Ronaldo se afla in stagiu de pregatire in Portugalia pentru meciul cu Ungaria de sambata, decisiv in vederea calificarii la Cupa Mondiala din 2010. Ronaldo s-a declarat increzator in recuperarea sa si va fi supus unor noi teste medicale "miercuri sau joi".-- sursa: bzi.ro}

>ADEVARUL<

Referitor la acest subiect treaba sta in felul urmator.. . Existenta vrajitorilor nu poate fi negata, ei existand inca din vechime de pe vremeal lui Moise (Vechiul Testament) pana pe vremea lui Pavel si a apostolilor. Ei exista si azi si Biblia spune ca vor face vrajitorii mai mari ca pana acum. Dar vedeti, un vrajitor nu poate crea, el doar imita. Asa a fost dintotdeauna. Satan este un imitator. El imita pe D-zeu. Vrea sa fie deopotriva cu Creatorul. Asa a fost pe timpul lui Moise asa e si acuma, ei imita. Biblia spune ca vor face semne in luna si in stele ca sa ionsele daca ar fi cu putinta chiar si pe cei alesi. Satan face aceste lucruri prin slujitorii lui.

Acuma referitor la acest Cristiano Ronaldo ( pe care eu il admir ca jucator) situatia e asa. Pe de-o parte poate sa fie totul doar cu un scop mediatic si respectivul Pepe vrea sa-si faca singur publicitate ( ceea ce si sper pt C.R), ori intradevar el se afla sub influenta unor duhuri necurat (putin probabil totusi.. si greu de crezut nu-i asa?). Insa veau sa fac o remarca importanta, si anume ca Ronaldo a crezut se pare aceasta intamplare datoritafaptului ca el ar fi angajat un alt vrajitor care sa anule asa zisele efecte voodo asa cum reiese din articolu de mai sus. Mare greseala a facut. Daca nu crezi in astfel de lucruri ele nu au nici un efect asupra ta. Mai mult daca esti un copil al lui D-zeu duhurile si efecte voodoo sau orice ar fi nu au nici un efect asupra ta. Asta asa e biblic.

Asa ca pune-ti nadejdea in Domnul si increde-te in El si in Cuvantul Sau. Restul sa fie Anatema. Amin. Fiti binecuvantati!

PS1: " Pentru bani si ursul joaca". :D

PS2: Insanatosire rapida C.R

No comments:

Post a Comment

Leave A Comment »




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


FOLLOW US

Follow us by:


::: Wild-Voice.Blogspot.com :::



Copyright © Wild-Voice 2019 .All rights reserved




Creative Commons License