About Wild-Voice

[EN] !This blog contains articles  written in both english and/or romanian languages.

[RO] Acest blog contine articole scrie atat in engleza cat si in romana, unele prezentate in paralel, altele exclusiv in limba respectiva.

[En] "A voice of noise from the city, a voice from the temple, a voice of the LORD that rendereth recompence to his enemies.- Isaiah 66,6

This is a non-confessional nor religios blog . [ Jacob 1,27; Acts 2,37-47, Acts 19,1-7, ..]
The Purpose: Spreading the truth ::: The fulfillment of Bible Prophecies in our time.

[Ro] "Un glas rasunator iese din cetate! Un glas iese din Templu! Este glasul Domnului, care da vrajmasilor lui plata cuvenita!"- Isaia 66,6

Acest blog nu este unul confesional sau religios, Nu apartinem si nu sustinem nici o organizatie sau cult religios . O religie nu te poate mantui. Isus Hristos sau apostolii nu au infiintat nici o religie sau cult religios.


" Religiunea curata si neintiata inaintea lui Dumnezeu, Tatal nostru, este sa cercetam pe orfani si pe vaduve in necazurile lor, si sa ne pazim neintinati de lume." -Iacov 1,27

" Religia - o fraza de dansii inventata
Ca cu a ei putere sa va aplece-n jug,
Caci de-ar lipsi din inimi speranta de rasplata,
Dupace-amar muncirati mizeri viata toata,
Ati mai purta osanda ca vita de la plug? " - M. Eminescu -Imparat si proletar

Scopul acestui blog este de a face decunoscut cuvantul lui D-zeu in forma sa originala si nu rastalmacita si de a-l glorifica pe singurul Stapan si Domn Isus Hristos.

"Ai tu un brat ca al lui Dumnezeu, si un glas de tunet ca al Lui?"- Iov 40,9

Biserica adevaratiloro crestini are la baza temelia apostolilor si a prorocilor si nu a unui sinod ecumenic, a teologilor Arius, Atanasiu, Tertulian, a imparatatului Constantin etc.


            ©the author. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


FOLLOW US

Follow us by:


::: Wild-Voice.Blogspot.com :::Copyright © Wild-Voice 2017 .All rights reserved
Creative Commons License

Top Crestin