Friday 22 January 2010

Vaticanul a sprijinit evreii ?

Vaticanul i-a sprijinit pe evrei "pe ascuns şi în mod discret" în timpul Holocaustului


Conform articolului din linkul de mai sus (animanews.com) Papa Benedict face o declaratie surprinzatoare : Vaticanul i-a ajutat pe evrei in timpul Holocaustului. Asa sa fie oare?! Vazand accentul mare care s-a pus in ultima vreme pe acest subiect, Vaticanul incearca prin orice mijloace sa salveze imaginea Bisericii Catolice si a Vaticanului din perioada celui de-al doilea razboi mondial. Astfel declaratia lui Benedict in legatura cu Holocaustul mi se par de tot rasul. In tot acest timp Vaticanul si vechiul Papa nu au suflat o vorba in legatura cu acest lucru iar acum vazand ca apele au inceput sa fie cam tulburi pentru Biserica Catolica, pentru imaginea ei si mai ales al fostului papa, suveranul pontif Benedict al XVI-lea vine cu o gaselnita de toata frumusetea: Vaticanul i-a ajutat tacit pe evrei.

"La inceputul anilor 1940, IG Farben Chemical Company a angajat un agent de vânzări polonezi, care a vândut cianură naziştilor pentru utilizarea ei la Auschwitz. Acelaşi agent de vânzări, de asemenea, a lucrat ca un chimist în fabricarea de gaze otravitoare. Acelasi gaz cianuric, împreună cu Zyklon B şi malation a fost folosit pentru a extermina milioane de evrei şi alte grupuri. După război agentul de vânzări, temându-se pentru viata lui, s-a alăturat Bisericii Catolice şi a fost hirotonit preot în 1946. Agentul de vânzări din Polonia devine cel mai tanar episcop în 1958. O lună mai târziu Papa Ioan Paul II a fost ales ca noul Papă. " Cum sa spune fostul papa despre aceste lucruri? Sa recunoasca faptul ca el de fapt pe vremea respectiva lucra in folosul nazistilor? Sa recunoasca faptul ca papa fiind a fost aliatul tacit a lui Musolini si a lui Hitler si ca ajuta ii sprijinea din umbra? NU. Nu putea sa spuna toate acestea.

Germania a fost si este puterea executiva a acestui imperiu, Catolisimul. Vaticanul, prin organizatiille lui, joaca cel mai important rol in unirea Europei pe plan politic si religios. Stim cu totii despre "razboiul sfant" numit jihad si cruciadele purtate pentru a forta oamenii sa accepte catolicismul. Strategia Vaticanului s-a schimbat total dupa cel de-al doilea razboi mondial, acum este fara violenta, dar scopul a ramas acelasi. Cel de-al doilea razboi este, dupa unii cunoscatori ai fenomenului, o incercare de a crea, prin forta militara , o Europa catolica.

Bolsevismul ateist a fost privit de catre Vatican ca fiind cel mai mare pericol pentru Occidentul crestin. Mussolini s-a pus in slujba bisericii cand a predat, in anul 1929, actualul "stat al Vaticanului" papei Pius al XI-lea ca teritoriu suveran si autonom. Vaticanul a devenit iarasi de facto din timpul acela un stat suveran. Relatia bisericii cu fascismul si socialismul national pana in anul 1945 a fost cercetata de catre istorici. Citez mai jos cateva fragmente din cartea " Abermas krahte der Hahn" de dr. K. Deschner care a prezentat fara menajamente fapte istorice.

"Primul serviciu pe care l-a facut fostul socialist (Mussolini) Sfantului Scaun, a fost unul financiar. El a fost salvat de fapt "Banco di Roma", unde se aflau depunerile curiei si ale demnitarilor ei, in sume mari. El a salvat-o de la faliment, ajutand-o, din fondul statului italian, cu 1,5 miliarde de lire ... Cardinalul Vannutelli, decanul asa-zisului colegiu Sfant, a declarat deja atunci despre dictator ca ar fi, ales pentru salvarea natiunii si pentru salvarea fericirii ei."

"Papa Pius al XI-lea s-a mai vazut odata fortat, in ziua de 13 februarie 1929, sa il numeasca pe Mussolini, omul care ne-a fost trimis de sus' ... Sa mai notam, in paranteza, ca, dupa semnarea tratatului lateran, chiar si primarul general al orasului Koln, Konrad Adenauer, l-a asigurat pe Mussolini, intr-o telegrama de felicitare, ca numele lui va fi scris cu litere de aur in istoria bisericii catolice."


"In acelasi an (1933) catolicul von Papen a incheiat concordatul dintre Germania nazista si Vatican ... Din anul 1934, pana in anul 139, Papen, in calitate de ambasador german la Viena, a pregatit preluarea puterii de catre nazisti in Austria."

"Niciodata episcopii germani nu s-au ridicat impotriva multor mii de asasinate judiciare comise asupra adversarilor lor, impotriva prigoanei liberalilor, democratilor si comunistilor, pe care de fapt au dorit-o cu adevarat ... Niciodata nu au protestat impotriva groaznicelor pogromuri ale evreilor, nici inpotriva distrugerii a peste doua sute de sinagogi, nici impotriva injosirii, deportarii si gazarii evreilor, pe care propria lor biserica i-a prigonit o mie si cinci sute de ani, omorandu-i astfel. Ca atare ei nu au protestat niciodata impotriva sistemului national-socialist. Mai mult, inaltii clerici, cum au fost cardinalul Faulhaber din Munchen, cardianlul Schulte din Koln, episcopul Mathias Ehrenfried din Wurzburg, etc. ( in anul 1935), si-a declarat disponibilitatea de a colabora cu nazismul si au regretat neimplicarea lor".

Inaintea celui de-al doilea razboi mondial, Vaticanul s-a concentrat asupra Germaniei, care a devenit tot mai puternica. Totul a inceput in Bavaria catolica, in special in Munchen, unde Hitler a esuat, in 1923, intr-o incercare de puci. In anul 1924 Vaticanul a incheiat cu Bavaria un concordat. Este remarcabil faptul ca papa Pius al XII-lea a fost in acesti ani nuntiu papal in Munchen si, mai tarziu, in Berlin. Htler declara: " Pentru alcatuirea unei miscari puternice, am nevoie de catolicii din Bavaria si de Protestantii din Prusia. Celelalte vin mai tarziu. (K. Deschner, Ein Jahrhundert der Heilsgeschichte).



Pozitia bisericii catolice in cel de-al doilea razboi mondial se poate cita din mai multe documente, asa este si citatul care urmeaza. In 3 mai 1945, Vaticanul a dat o declaratie in presa spaniola din Madrid, prin generalul Franco, cu ocazia mortii lui Hitler: "Adolf Hitler, fiul bisericii catolice, a murit aparand crestinismul. De aceea se intelege ca nu se gasesc cuvinte pentru deplangerea mortii sale, fiindca s-au gasit atat de multi care au laudat viata lui. Deasupra ramasitelor pamantesti sta chipul lui biruitor si moral. Cu palmierul martirilor, Dumnezeu sa-i daruiasca lui Hitler laurii biruintei". ( E. Paris, The secret history of the Jesuits ).

Asadar nici nu poate fi vorba de o sprijinire a evreilor. Totul e o mascarada si o inselaciune pusa la cale de Vatican pentru a masca si a salva imaginea papalitatii si a bisericii catolice in raport cu Holocaustul pe care nici azi nu au puterea si curajul sa-l accepte decat doar atat cat e necesar, pentru a linisti apele. Holocaustul a fost o realitate si acesta nu poate fi negat de nimeni. Toata lumea se bate pentru acest mic stat Israel si mai ales Vaticanul . Insa majoritatea sunt impotriva evreilor si tin partea Vaticanului care in prezent sprijina din nou, tacit, partea opusa, palestinienii, si nicidecum evreii. De fapt biserica catolica a fost tot timpul impotriva lor. Cine da crezare unor astfel de afirmatii ca cele ale lui Benedict al XVI-lea neaga Holocaustul, este impotriva evreilor si impotriva Cuvantului D-zeu care vorbeste foarte clar si simplu cu privire la Israel, pozitie care nu se regaseste in doctrina bisericii catolice. Dumnezeu sa dea fiecaruia rasplata cuvenita si el sa judece..



Citeste si.. / Related Articles :

Istoria Secreta a Iezuitilor ( pdf / doc )

The Set Up. By Bill Bailey. Chapter 2c Jihad


© Wild-Voice 2010. All Rights Reserved

No comments:

Post a Comment

Leave A Comment »




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


FOLLOW US

Follow us by:


::: Wild-Voice.Blogspot.com :::



Copyright © Wild-Voice 2019 .All rights reserved




Creative Commons License